Meer oor Lomi

Gedurende die afgelope 14 jaar het ek die wêreld herontdek deur my kinders se oë. Ek het tot die gevolgtrekking gekom dat kinders in ‘n organiese manier kan leer. Dat die manier waarop ons skool gegaan het nie die enigste opsie is nie.

Hier deel ek ons manewales en hope gratis hulpbronne. Ek het ook Somme(r) Pret, ‘n wiskunde aktiwiteitsreeks, en wiskunde pretpakke ontwikkel waarvan die doel is om wiskunde meer pret te maak. My produkte sluit kopieerboeke en ‘n eboek, wat die storie vertel van hoe ons gesin ‘n kolganskuiken groot gemaak het, in.

Lewer kommentaar

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: