0

Swart Vrydag Aanbiedinge

17 November 2022
Share

As finansies knyp is Swart Vrydag net die ding om jou te help om hulpbronne vir volgende jaar aan te koop teen afslag of heerlike ekstras te kry.

Hier is ‘n paar aanbiedinge om na te loer.

Tot en met Saterdag is die Somme(r) Pret (en Number Ad(d)venture) aktiwiteitsboeke slegs R30 elk. ‘n Besparing van 33%!  Elke Somme(r) Pret eboek bevat 30 opwindende aktiwiteite om basiese wiskunde vaardighede op ‘n prettige wyse in te oefen. Besoek https://lomi.co.za/product-category/sommer-pret-reeks/ om van die aanbod gebruik te maak.

Van 21 tot 30 November 2022 sal daar heerlike ekstras ingesluit wees wanner jy die Somme(r) Pret Wiskunde Program vir graad O tot 3 aankoop. Een van die ekstras is lidmaatskap tot  Edusense se Adventures of Bob White BookClub. Hou die Somme(r) Pret Facebook blad dop vir meer oor die aanbieding.

Oolfant.com het ‘n fantastiese Black Friday promosie van 23-30 November 2022 waar jy al 5 oolfant se taalkursusse kan aanskaf, plus 4 heerlike bonusse (ter waarde van R800), vir net R1999. Dit sou jou R2847 gekos het om al die taalkursusse apart aan te koop. Deel van die ekstras is ‘n R300 koopbewys vir my winkel (die koopbewys kan natuurlik ingespan word om die Somme(r) Pret Program teen nog goedkoper tot die einde van die maand aan te skaf!

Edusense  het ook ‘n November-promosie met 50% Afslag op hul skoolvoorbereidingsprogram vir 4-6 jariges.
Besoek www.edusense.co.za vir meer inligting.