2

25% af op hierdie Swart Vrydag week

24 November 2023
Share

Hierdie tyd van die jaar gaan dinge maar altyd wilder as die wildtuin hier by ons. Of miskien is dit net dat ek uitstoom hardloop na al die jaar se dinge. Hoe dit ook al sy Swart Vrydag was nie op my te doen lysie nie.

Ek het egter kliënte gehad wat gevra het of die Somme(r) Pret Program in sy nuwe formaat nie vir Swart Vrydag afgemerk gaan word nie. So op spesiale versoek kan julle nou tot 30 November 2023 dit teen 25% afslag aankoop. Die produkte is in die winkel afgemerk, jy het dus geen spesiale koepon of instruksies nodig nie. Gaan bloot na https://lomi.co.za/product-category/wiskunde-program/ om die aankope te doen indien jy belangstel.

Ek het egter gevoel daar moet ook iets vir die ouer kinders beskikbaar wees. Dus is Wit Oemfaan se Literatuur Geïnspireerde Taalleer ook teen 25% beskikbaar by https://lomi.co.za/product-category/literatuur-geinspireerde-taalleer/ tot 30 November 2023.

Hopelik help die aanbiedinge om julle begroting vir die nuwe skooljaar beter te laat klop.