Vakansie in die hartland

Ons is nou al ‘n week terug na ‘n vakansie in die hartland – Dis nou Namibië vir die wat dalk sou mag wonder. Die enigste probleem na so ‘n lekker vakansie is dat ek nooit myself mooi kan kry om weer aan die gang te kom nie. Die vakansie gees sit nog so in my vel.

‘n Vakansie Suidwes toe gee altyd ‘n ver ry af. Dit voel egter of ons die vakansie ekstra ver gery het. ‘n Goeie 5000km om presies te wees, heen en terug. Gelukkig het ek 2 wenner kinders wat dit ‘n droom maak om so ver te ry. Ek weet nie of ons die vakansie so baie sou geniet as hulle die heelpad moes neul, huil, baklei of kla nie.

Soos ek reeds genoem het is ek nog heeltemal te veel in die vakansie ding om lang relase te skryf oor al die mooi en lekker wat ons beleef het. Die klompie foto’s aan die einde moet maar hul eie storie vertel. Daar is in elk geval nie ‘n manier wat die stilte en oopte wat ‘n mens se siel skoon spoel in woorde kan uitdruk nie.

Die foto’s is geneem op pad, in Tsumeb, by Bush Babies, die Etosha en Hentiesbaai. Ek wil darem net ‘n paar van my gunstelinge uitlig:

Vakansie 2012 031

Manlief en die kinders drink rëen.

Vakansie 2012 132

‘n Kosbare boetie-sussie oomblik

Vakansie 2012 147

My manne wat aan waatlemoen smul

Vakansie 2012 232

Die bul het op oukersdag sy eerste tand gewissel. En is hy nou trots op die!

Vakansie 2012 273

En miskien die grootste opwinding, ek het my eerste weerligstrale op kamera vasgevang. Nou kan ek elke keer daarna kyk as ek so na die donderweer verlang!

 

Categories: Alles in 'n dag, Prentjie mooi | Sleutelwoorde: , | 4 Kommentaar

Artikel navigasie

4 thoughts on “Vakansie in die hartland

 1. Stunning fotos….ek like natuurlik die verkleurmannetjie/ likkewaan dingetjie in die middel …geseënde 2013!

  • Dis ‘n verkleurmannetjie. Ek is net bly ons het hom/haar gesien en nie bo oor dit gery nie. Darem maar pragtig.

   Is dit jy wat geblog het oor die lae bloeddruk en kaneel? Wou nog gaan comment en nou kry ek nie die post nie. Dinge was maar deurmekaar so na die vakansie.

   • Ja, gelukkig nie MOORD gepleeg nie 😉
    Weet jy, die post was effe rympie-rig, hier is die link
    http://goeienuusloli.wordpress.com/2012/03/29/lae-bloeddruk-dit-werk/
    Nou wil ek uitdruklik sê, dit werk absoluut. Ek kon vir maande nie my gunsteling kaneel kry nie, en het toe die roetine laat vaar., en siedaar, net so begin ek weer ‘crave’ . Ek het laas week weer begin, en dit is waarlik ‘n wonder kuur. Tip: vat dit soos ‘n vitamiene. M.a.w. nie een dag as jy lus is vir kaneel nie, elke dag, 1t, ek gee jou drie weke en jy sal verandering sien, belowe.(en ja, ek simpatiseer met ‘deurmekaar na vakansie’, ek vat nou nog nie grond nie 😉

   • Dankie, jong. Ek het sommer daar gaan comment. Eerder laat as nooit 🙂

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: