1-minuut gesins-fiksheids-uitdagings

Die winter is op ons en die staat van inperking nog nie naby ‘n einde nie. Om kinders binne besig te hou raak meer en meer ‘n uitdaging. Om nie eers te praat van die kopseer om vir hulle ‘n uitlaat klep vir hul energie te gee nie.

Ek het met julle ‘n ruk terug die eerste week van 1-minuut gesins-fiksheidsuitdagings gedeel. Intussen het dit uitgebrei na 5 weke van 1-minuut uitdagings. Gaan loer gerus by www.youtube.com/channel/UC6eCstoI7Gqnb0NxlnUyYgg?.

Al die uitdagings kan in ‘n beperkte ruimte en met die minimum benodigdhede gedoen word. En is bedoel dat selfs die jongste lede van die gesin kan deelneem aan die pret. Julle kan elke dag 1 van die uitdagings doen of string ‘n paar dae saam en hou een dag ‘n gesinspele!

Categories: Alles in 'n dag, Uncategorized | Sleutelwoorde: , , | Lewer kommentaar

Artikel navigasie

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: