Die kreatiewe muise

IMG_0376

Ek het die 2 ongelooflikse Usborn aktiwiteitsboeke by die biblioteek ontdek. En dit nog op die perfekte tyd, want die woelwaters is juis op die oomblik in die kreatiewe fase. Hulle is konstant besig om prente te teken of goedjies te maak. Ek het al redelik moed op gegee om te probeer om die eetkamertafel snipper-vry te kry.

iPhone7

Ek hoop regtig dat ek iewers nog tweedehandse kopieë van die boeke sal raak loop. Die internet is propvol oulike idees, maar dit is net nie dieselfde as om deur ‘n boek te blaai nie!

So saam met dit het ons ‘n skootboek oor muise aangepak. Sommer so ‘n vinnige, geen moeite een. Meeste van die boeke wat ons nou lees gaan oor ons land en sy geskiedenis en ek is nie so heel kreatief om rondom dit skootboeke uit te dink nie. Daarby raak dit soms uitputtend om alles in Afrikaans te moet vertaal of self te skep.

Die keer het ek niks self gemaak nie. Ek het besluit dat die Engelse skootboeke deel van hulle Engelse lesse sal word. Ek vertaal nog waar nodig en so leer hulle regtig ‘n klomp vaardighede op een slag.

20163

Ek het van die aktiwiteite uit If You Give a Mouse a Cookie Lapbook. Verder het ons interessante inligting gekry op http://www.onekind.org/education/animals_a_z/mouse en http://a-z-animals.com/animals/mouse/ en sommer net ander oulike idees en werkblaaie wat ek op die net raak geloop het.

iPhone8

Categories: Graad 1, Graad 3, skootboek, Tuisonderrig, Uncategorized | Sleutelwoorde: , , , | 2 Kommentaar

Artikel navigasie

2 thoughts on “Die kreatiewe muise

  1. Die goedjies wat hulle maak,lyk so oulik!Laat my verlang na die dae toe my kinders nog op daardie kreatiewe stadium was.Altyd lekker om by jou te loer.

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: